How To Get The Look – Janni Delér

Janni Delér är storbloggaren som poppade upp år 2014 och som konkurrerar om platsen som bloggdrottning med veteraner som Kenza. Dagligen bjuder Janni Delér på kvalitativa inlägg som visar godbitar ur hennes liv, som minst sagt är spännande. Janni Delér är ofta på resande fot då hennes pojkvän Jon Olsson är en professionell skidåkare, så den trogne läsaren kan följa Jannis resa från kontinent till kontinent. Janni Delér har vidare nått mycket av sin framgång på grund av hennes sinne och känsla för stil och mode. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att det också är henne största intresse. Är du inspirerad av Janni Delérs look? Nedan följer några enkla tips på hur du kan anamma den.

 

Satsa på glow

Janni Delér ser nästan alltid klanderfritt fräsch ut. I och med att storbloggaren har möjlighet att resa på veckovis basis så innebär det också att hon får en läcker solbränna på köpet. För oss vanliga dödliga som ändå vill ha den här solbrända looken, så är brun utan sol eller spraytanning ett bra alternativ. Exfoliera huden varsamt först med hjälp av en kroppspeeling, smörj sedan in dig med en vanlig bodylotion och applicera sedan sist brun utan sol. Om du gör det här 1-2 gånger i veckan får du också den där naturliga lystern i huden som Janni levererar.

 

Sofistikerat rakt eller glamouröst lockigt

Janni Delér har naturligt rakt hår, har du därför ett livligt självfall kan du tämja detta med hjälp av en plattång. Ta din plattång och platta noggrant sektion för sektion för att få den där riktigt välplattade looken. Janni väljer dock ofta att locka sitt hår i lite större, Hollywood-inspirerade lockar. Med hjälp av din plattång kan du lika lätt åstadkomma det här – ta bara en titt på en tutorial på YouTube för att se exakt hur du ska gå tillväga. Ett tips är dock att värma upp den slingan som du ska locka genom att du först tar din plattång och plattar slingan, för att sedan vira slingan runt din plattång och locka den. Det gör det nämligen enklare att locka håret, eftersom det är lättare att forma lockar när håret redan är varmt.

 

Stilrent med massor av accessoarer

Jannis garderob är säkert en våt dröm för många av hennes läsare. Men genom att inspireras av hennes look kan du lätt åstadkomma något liknade. Janni Delér satsar ofta på en enkel bas och går istället loss med färg på skor och väskor. Stora smycken lyfter också en simpel outfit och uttrycket ”less is more” gäller därför bara delvis, för ös gärna på med accessoarer i uppiggande färger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + = 8