Dopgåva

En dopgåva är någonting barnet kanske kommer att spara resten av livet. Här tipsar vi om bra dopgåvor som ofta blir mycket uppskattade. Det finns många babypresenter du kan göra personliga som på så vis känns extra kul att ge bort.

Bra doppresent

En bra doppresent bör vara personlig och ha en koppling till barnets namn eller födelse på något sätt. Här får du tips om olika dopgåvor du kan ge bort som kommer att uppskattas.

Dopgåva med namn

En dopgåva med barnets namn är ofta populärt. Det kan vara en möbel, en leksak, ett gosedjur eller även ett smycke. Det kan också vara något barnet kan ha nytta av när det är stort, exempelvis en fin kökskniv med namnet.

Färgglatt leksakståg som doppresent I trä.

Doppresent trä

Många gillar doppresenter i trä eftersom det är miljövänlig och hållbart. En doppresent i trä kan vara en leksak exempelvis en hemmasnickrad möbel. Sätt gärna personlig prägel på den genom att skriva något med en brännpenna.

Ljusbrun tygnalle med vit nos och vita tassar.

Billig doppresent

En doppresent behöver inte vara dyr, det finns många billiga doppresenter som kommer att uppskattas. Exempelvis en liten men finare leksak, som exempelvis en nalle eller en bok. Det är ju framförallt tanken som räknas.

Fler guider